League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită

In jos

League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită Empty League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită

Mesaj Scris de FizZle la data de Mier Iul 23, 2014 7:15 am

League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită
League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită All-star-paris-2014
Dacă meciurile din prima zi au demonstrat că OMG și SK Telecom T1 K sunt principalele favorite să câștige turneul All-Star Invitational 2014 de League of Legends de la Paris, a doua zi a turneului a însemnat o aranjare a tablei de joc înaintea semifinalelor.

Astfel, primul meci al zilei a fost poate și cel mai așteptat de fanii internaționali, deoarece OMG și SK Telecom T1 K urmau să se lupte pentru primul loc din grupă (și, teoretic, un meci mai ușor în semifinale). După cum ne-au obișnuit echipele din China, turnurile nu înseamnă automat și siguranță, iar OMG a început în forță cu un dive coordonat.

Linia de jos o ducea și ea bine, însă pe mid lane, Faker cu a sa Orianna îl teroriza pe xiyang, iar odată cu începerea luptelor generale, SK T1 a preluat controlul meciului și până la urmă a obținut victoria.

SK T1 K avea să treacă și de Fnatic pentru a-și asigura primul loc în grupă, dar surpriza zilei a venit din partea americanilor din Cloud 9, aceștia reușind să-i învingă pe OMG la capătul unui meci în care Twitch-ul jucat de Zachary “Sneaky” Scuderi a fost absolut devastator. Ajutat, ce-i drept, și de protecția și scuturile oferite de Austin “Link” Shin (Lulu) și Daerek “LemonNation” Hart (Morgana).

Astfel, ultima echipă calificată în semifinale avea să fie decisă chiar în ultimul meci al zilei, unde Fnatic și Azubu Taipei Assassins s-au luptat timp de 41 de minute pentru acel ultim slot. Deși la un moment dat se aflau destul de confortabil la conducere, întreaga audiență și-a ținut respirația când mid laner-ul Fnatic - Enrique “xPeke” Martínez – a fost prins lângă Baron și aruncat în aer instantaneu de Achie și a sa Orianna, kill urmat de un push pe linia de mijloc a celor din TPA.

Din fericire pentru fanii europeni veniți la turneu, Fnatic a reușit până la urmă să obțină victoria, însă azi vor avea serios de lucru dacă vor să ajungă în finală, deoarece îi vor întâlni din nou pe favoriții SK Telecom T1 K. Asta în timp ce în cea de-a doua semifinală, OMG va dori cu siguranță să-și ia revanșa în fața americanilor Cloud 9 după înfrângerea surprinzătoare suferită în faza grupelor.

Program – Sâmbătă – 10 mai:

All-Star Challenge – Pick 10

14:00 – Team Fire vs. Team Ice
All-Star Invitational – Semifinale

15:00 – Semifinale - Cloud 9 vs OMG – Best of 3
18:00 – Semifinale – SK Telecom T1 K vs Fnatic – Best of 3


League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită Ea
League of Legends All-Star Paris 2014 – Ziua 2: SK Telecom T1 K continuă să domine, Fnatic se califică la limită 76561198131089800
FizZle
FizZle
Fondator
Fondator

Mesaje : 960
Data de inscriere : 21/09/2013
Varsta : 22
Localizare : Barlad

http://cslogs.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum